Adverteren

Den Haag Centraal is een sterke en groeiende titel met een duidelijke positionering in en rond Den Haag. De enige wekelijkse kwaliteitskrant met een passend Umfeld voor adverteerders.

Advertentiemogelijkheden print

Den Haag Centraal heeft een groot bereik onder een zeer kwalitatieve en selectieve doelgroep: hoger opgeleide, welstandige levensgenieters. Daarnaast hebben de lezers van Den Haag Centraal een bovenmatige interesse in cultuur.

Onze advertentieafdeling bespreekt graag samen met u de diverse advertentiemogelijkheden in Den Haag Centraal.

Advertentiemogelijkheden online

Den Haag Centraal biedt online de mogelijkheden tot banner-advertising. U heeft hiermee een aanvullend bereik op Den Haag Centraal en bereikt nieuwe doelgroepen (o.a. jongeren).

Familieberichten

In Den Haag Centraal bestaat de mogelijkheid tot het plaatsen van familieberichten. Dit betreft geboorte-, huwelijks- en overlijdensberichten, in memoriams en dankbetuigingen. Een bericht kunt u opgeven via advertentie@denhaagcentraal.net.

U stuurt de gewenste tekst met eventuele verdere wensen (vorm, lettertype) onder vermelding van plaatsingsdatum, naam, adres, woonplaats en telefoonnummer. U ontvangt een vrijblijvende proefdruk/prijsopgave. Voor plaatsing in onze weekkrant € 1,40 inclusief 21% btw (€ 1,16 exclusief 21% BTW) per millimeter per kolom. Zo bepaalt u de prijs. Standaard is een familiebericht 2 kolommen breed (= 103,6 mm). Een pagina bevat vijf kolommen. De hoogte en het aantal kolommen bepaalt u zelf. Vermenigvuldig het tarief met het aantal kolommen en het aantal millimeters.

Sluiting Woensdag vóór 9.00 uur. Vermeld in uw e-mail duidelijk, uw naam, adresgegevens en telefoonnummer waarop u overdag bereikbaar bent. Familieberichten worden alleen geplaatst als verificatie van de afzender mogelijk is.

Lezersprofiel

Den Haag Centraal is een betaalde krant voor een zeer gericht publiek van ruim 36.000 lezers.

De lezers zijn vooral bewust betrokken bij de stad. Zij volgen het nieuws over gemeentepolitiek, bouwplannen, stadshistorie, economie, cultuur en sport op de voet en lezen de krant intensief. Den Haag Centraal verschaft daarvoor de nodige achtergronden en is belangrijk in de opinievorming.

De lezers zijn hoogopgeleid met een over het algemeen goed inkomen. Ze werken o.a. bij de overheid, in de culturele sector, de zakelijke dienstverlening of hebben een eigen onderneming.

Naast hun werk hebben ze een zeer druk sociaal leven, met familie, vrienden en werkrelaties. Dat speelt zich vooral af buiten de deur: bioscoop, theater, toneel, muziek, dans, musea, galeries, sport en natuurlijk ook uit eten gaan.

De lezers wonen vooral in de wijken in en om Den Haag: Marlot, Bezuidenhout, Centrum, Benoordenhout, Duttendel, Belgisch Park, Scheveningen, Archipel, Zeeheldenkwartier, Regentesse- en Valkenboskwartier, Duinoord, Statenkwartier, Bomen- en Bloemenbuurt, Vruchtenbuurt, Vogelwijk, Kijkduin, Bohemen, Meer & Bos, Ockenburgh, Houtwijk, Wateringse Veld, Leidschenveen en Ypenburg. En buiten Den Haag in Leidschendam en Voorburg, Wassenaar en Rijswijk.

Het gaat om een kapitaalkrachtige lezersgroep, met een gemiddeld inkomen van 2 x modaal of meer. Er wordt veel gewinkeld, met een voorkeur voor speciaalzaken, luxe winkels en warenhuizen. De lezers zijn gericht op kwaliteit en assortiment.

De lezers waarderen Den Haag Centraal met een zeer ruime voldoende (7,8). Ze gebruiken de krant als informatiebron en als basis voor hun meningsvorming.

Den Haag Centraal is een betaalde abonnementen krant met een gemiddelde oplage van ruim 13.000 exemplaren. Het aantal meelezers per krant is 2,8. In totaal bereikt u dus ruim 36.000 lezers. Ook de lezerstrouw is groot. Een betaalde abonnee blijft gemiddeld 6,5 jaar verbonden aan de krant.

 

Contact

Voor meer informatie over adverteren in Den Haag Centraal of een advies op maat neemt u contact op met Rogier Panis of Rob Jurriaans: 070 364 40 40 of advertentie@denhaagcentraal.net

Advertentietarieven

Meest gelezen

Tweets van @DenHaagCentraal