19-07 15:56

Haagse politie beloont gouden tips voor onopgeloste moorden

Hoe los je oude moordzaken op? Hoe kun je na vele jaren daders van ernstige misdrijven alsnog voor de rechter slepen? Het antwoord van de politie: met een kalender.

Lees verder
19-07 15:51

Bleyenbug is open: ‘Er zijn hier veel goede horecabedrijven, maar we hebben net iets meer ballen’

Maar liefst vijf verdiepingen telt Bleyenberg, het pas geopende horecaconcept tegenover de Grote Markt. Met club, restaurant, vergaderlocaties én een rooftopbar.

Lees verder
19-07 15:47

‘Ik ben een sterke man. Een uitkering voelt haram’

Met de vluchtelingencrisis van anderhalf jaar geleden in het achterhoofd gaat DHC op bezoek bij de eerste extra opvanglocatie die open ging in Den Haag. Plaatsvervangende huismeester Samer weet inmiddels: “Gelijkwaardigheid is beschikbaar in Nederland.”

Lees verder
19-07 15:42

Oude garde moet problemen Korzo oplossen

Het rommelt bij Korzo. Zakelijk directeur Aukje Bolle zit sinds maart ziek thuis en een opvolger voor scheidend artistiek directeur Leo Spreksel blijkt niet te vinden. Een extern deskundige moet de boel vlottrekken. Bovendien is het subsidiegeld voor het jaar 2018 lang niet zeker.

Lees verder
19-07 15:28

De Toren van Oud gered

Het is eindelijk gelukt. Twee nieuwe architecten bedachten een manier om een van de markantste torens van Den Haag te verbouwen. “Ik denk dat we de Toren van Oud hebben gered.”

Lees verder
19-07 10:20

Mondriaan, de dansende Madonna

We kunnen er niet omheen: hij is overal. Daarom deze zomer een serie rond Mondriaan. Deze keer: muziek en vrouwen.

Lees verder
17-07 15:51

Eerbetoon aan poplegendes

Knallende pop, nostalgische anekdotes en een goede sfeer. Dat belooft de organisatie van de eerste editie van het Haags Beat Festival. Evert Nieuwstede, van Urban Heroes: ‘’Het is enorm gaaf dat we ervoor gevraagd zijn.’’

Lees verder
Meer nieuws

Meest gelezen

Tweets van @DenHaagCentraal