Nieuws

25-05 12:26

Duitse auto’s doelwit buitenlandse bende

Een opvallend beeld vorige week aan de Stadhouderslaan, nabij het Gemeentemuseum. Een lichtkar van de politie riep specifiek bezitters van een auto van een Duits merk op om hun wagen op een goed verlichte plek te parkeren. Wat was hier aan de hand?

Lees verder
24-05 17:30

Dunea slaat alarm: ‘Drinkwater Den Haag bedreigd’

Vervuiling en grote bouwprojecten vormen steeds grotere bedreigingen voor de drinkwatervoorziening in Den Haag en wijde omgeving. De overheden zijn niet alert genoeg. Dat zegt Wim Drossaert, directeur van Dunea.

Lees verder
24-05 17:11

Baldewsingh: ‘Zet mij niet bij het grofvuil’

Opnieuw stort de PvdA zich in een interne lijsttrekkersverkiezing. Fractievoorzitter Martijn Balster (36) maakte afgelopen weekend bekend dat hij zich kandidaat stelt. Daarmee is hij de uitdager van wethouder en partijleider Rabin Baldewsingh (54), die zich eveneens heeft opgeworpen om de kar te gaa...

Lees verder
24-05 17:08

Tong Tong Fair: sterke vrouwen en jazz toen en nu

Een nieuwe kijk op het verleden, sterke vrouwen, topjazz, een Libris-winnaar, de verkiezing van de Zilveren Rijstlepel, ook de 59ste Tong Tong Fair is weer een spekkoek met een recordaantal laagjes.

Lees verder
16-05 09:53

Den Haag Centraal bestaat 10 jaar

Weekkrant Den Haag Centraal bestaat deze week precies tien jaar. Dat vieren we donderdag 18 mei met een extra dikke bijlage.

Lees verder
18-05 11:01

‘Ik wil meer ruzies in de krant’

Ze hadden zich goed ingelezen, de tien 10-jarigen van de Erasmusschool in Vrederust. De meesten vonden DHC mooi, maar er mochten wel wat meer artikelen in over misdaad, het klimaat en vluchtelingen. En: “Jullie moeten meer over voetbal schrijven,” reageerde de Syrische Zeed.

Lees verder
18-05 10:57

Martin Wörsdörfer: ‘Ze zullen weten dat ik hier heb gezeten’

Nieuwbakken Kamerlid Martin Wörsdörfer (45) van de VVD neemt afscheid van de Haagse gemeenteraad na achtenhalf jaar trouwe dienst. Maar bellen kan altijd, verzekert hij: “Want hé, ik ben niet dood.”

Lees verder
1 / 2 / 3 / 4 / 5 > 130

Meest gelezen

Tweets van @DenHaagCentraal