Nieuws

16-08 13:54

Studentencentrum komt in Oriongebouw

De Universiteit Leiden opent in de zomer van 2018 een studentencentrum in Den Haag. Deze centrale ontmoetingsplek voor studenten en medewerkers komt in het Oriongebouw, aan de Turfmarkt. Dit is tegenover het eerder dit jaar opgeleverde complex van de Campus Den Haag, in het Wijnhavenkwartier.

Lees verder
16-08 11:15

Claude Monet komt naar Den Haag!

Achter de schermen van het Gemeentemuseum wordt er al geruime tijd aan gewerkt: de grote Monet-tentoonstelling voor 2019.

Lees verder
15-08 12:35

Alle koninginnen verzamelen!

Van middeleeuwse soldaten tot feministen, het Haags Historisch Festijn brengt hoogtepunten van acht eeuwen Nederlandse geschiedenis tot leven. “Het is één groot schouwspel.”

Lees verder
14-08 16:20

Haagse horeca merkt weinig van het eiergifschandaal: ‘Gast is er niet mee bezig’

De gebakken eitjes in het pannetje van strandpaviljoen Zuid doen het nog steeds onverminderd goed bij de gasten. Net als de blueberry banana pancakes. Het eiergifschandaal heeft vooralsnog weinig effect op het eetgedrag van de gemiddelde Hagenaar, bevestigt een belrondje langs diverse horecazaken.

Lees verder
14-08 11:01

* Zomerserie * Sigarenhandelaar vermoord: roof of wraak?

Hij was nog zo voorzichtig. Sigarenhandelaar Johannes Schrijvers liet alleen klanten toe tot zijn winkeltje als deze eerst aanbelden. Daarna opende hij pas de deur, die altijd op slot zat. Volgens buurtbewoners was Schrijvers op zijn hoede uit angst voor overvallen. Toch mocht zijn voorzichtigheid n...

Lees verder
09-08 11:06

[VIDEO] ‘Liever niet ’s nachts bellen voor Poekie die niet is thuisgekomen’

Het is een drukke zomer voor dierenambulances. DHC keek een dagje mee met Dierenambulance en Dierenhospitaal Den Haag.   Door Tanja Verkaik Dierenambulances rukken deze zomer weer veelvuldig uit. Van de achttienduizend ritten per jaar vinden er zo’n tienduizend grofweg in de ‘mooie...

Lees verder
10-08 14:59

‘Ireen Wüst schaatst toch ook niet tegen Sven Kramer?’

Na de EK-winst van de Nederlandse voetbalvrouwen verwachten verenigingen in de Haagse regio een toestroom van leden. Hoe kunnen deze clubs bijdragen aan de verdere ontwikkeling van het vrouwenvoetbal?

Lees verder
12 / 3 / 4 / 5 / 6 > 143

Meest gelezen

Tweets van @DenHaagCentraal