Nieuws

10-08 11:23

Welstandscommissie niet akkoord met Legoland-ontwerp

Legoland komt naar Scheveningen. Vorige week gingen de aandeelhouders van Merlin-Entertainments, de uitbater van de attractie, na lang wachten akkoord. Maar de welstandscommissie vindt het ontwerp niet goed genoeg en vraagt om aanpassingen.

Lees verder
10-08 11:18

Week lang geen treinen naar Rotterdam

Rond het spoor tussen Den Haag en Rotterdam hebben volgende week werkzaamheden plaats. Daarom rijden er van 14 augustus tot en met 20 augustus geen treinen van de Haagse stations naar de Maasstad.

Lees verder
10-08 11:10

Plan overbouwing Benoordenhoutseweg wekt verbazing

Het is nog geen officieel bouwplan, maar voorlopig een idee. Bouw boven de Benoordenhoutseweg een langgerekt appartementencomplex om de barrière van het verkeer op te heffen. Dat stelt de Haagse architect prof.ir. Edward Dolk voor.

Lees verder
09-08 14:32

‘Bezoekers kunnen nu meebeslissen welk land wint’

Het knalt vier avonden in Scheveningen. Acht landen strijden tijdens het internationale vuurwerkfestival om de titel ‘Meest Spectaculaire Vuurwerk 2017’.

Lees verder
08-08 14:34

Toch GenX in drinkwater, maar ‘geen gevaar’

Waterbedrijf Dunea heeft na specifieke metingen toch minieme concentraties van de potentieel kankerverwekkende stof GenX gevonden in zijn drinkwaterbron. Desondanks is het water helemaal veilig, verzekert het bedrijf, net als het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Zelfs voor kwets...

Lees verder
07-08 14:38

Work-outs op verborgen pareltjes

Yoga met uitzicht op de Haagse Skyline, dansen op 80’s & 90’s-muziek op een industrieterrein en krachttraining in de Paleistuin. De Hidden Gym doet alles anders dan wat we van sportscholen gewend zijn.

Lees verder
03-08 14:18

Legoland komt naar Den Haag

Legoland komt naar Scheveningen. Het Britse Merlin Entertainments, de uitbater van het attractiepark, gaf donderdag 3 augustus een definitief 'okay'.

Lees verder
1 .... 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 > 143

Meest gelezen

Tweets van @DenHaagCentraal