Nieuws

09-03 10:42

Ook raad wil lagere nieuwbouw Bezuidenhout

De kans is groot dat het omstreden plan voor de bouw van vier woonflats aan de Juliana van Stolberglaan (Bezuidenhout) wordt aangepast. Een meerderheid van de gemeenteraad vindt dat er minstens één van de negen bouwlagen af moet. Dat bleek woensdagmorgen in een gedeeltelijk besloten raadscommissie...

Lees verder
02-03 10:09

Jozias van Aartsen blikt terug en vooruit: ‘Niemand is groter dan de stad’

Het is klaar. Tot 28 februari middernacht was Jozias van Aartsen burgemeester van Den Haag, geen minuut langer. Anderen mogen het nu doen. Van Aartsen kreeg te maken met rellen in de Schilderswijk. Hij moest felle debatten leiden, bijvoorbeeld over het cultuurpaleis en Legoland. Maar hij hield vast ...

Lees verder
02-03 10:05

‘Gewapende vrede’ in het college na Legoland-crisis

De wethouders praten weer met elkaar. Maar of de Legoland-crisis nu bezworen is, daar zijn de meningen over verdeeld. De HSP spreekt liever van een ‘wapenstilstand’.

Lees verder
02-03 17:19

Groen licht voor strandhuisjes

De komst van 35 strandhuisjes bij Kijkduin is een stap dichterbij gekomen. Watersportvereniging SailCenter107 spande een kort geding aan tegen de komst van de vakantiehuisjes, maar de Haagse rechtbank wees het bezwaar donderdag af.

Lees verder
02-03 10:02

Madurodam: Opnieuw woede over plan en bomenkap

De voorgenomen uitbreiding van Madurodam en de rol van de gemeente daarbij leiden opnieuw tot commotie onder tegenstanders. Het verwijt aan het adres van het stadsbestuur is dat het te veel meewerkt met de plannen.

Lees verder
02-03 09:57

Stadsspelen willen verdubbeling aantal deelnemers

Het aftellen naar de tweede editie van de Stadsspelen Den Haag is begonnen. En als het aan de gemeente ligt, doen deze keer veel meer Hagenaars mee.

Lees verder
01-03 16:34

Albert Heijn biedt banen en stimuleert gezond leven

De 42 Albert Heijn-filialen in Den Haag gaan zich nog meer dan voorheen bezighouden met buurtwerk, het aanbieden van banen en het tegengaan van obesitas. Dat is vastgelegd in een deze week samen met de gemeente opgestelde ‘intentieverklaring’.

Lees verder
1 .... 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 > 124

Meest gelezen

Tweets van @DenHaagCentraal