Nieuws

06-04 11:19

Artikel van de week: Onderwijs en sport komen samen in nieuwe Sportcampus

Geen heden zonder verleden. Maar in het Zuiderpark maakt nostalgie plaats voor ambitie. Met de oplevering van de nieuwe Sportcampus zijn de sport en het onderwijs nieuwe wegen ingeslagen.

Lees verder
06-04 11:02

Maarten Bakker, directeur Theater Dakota: ‘Ik ben een kansenkapitein’

Je hoeft maar een paar minuten achter Maarten Bakker aan te lopen om te zien dat de nieuwe directeur van Theater en Filmhuis Dakota aan de Zuidlarenstraat overloopt van de goede ideeën.

Lees verder
06-04 10:32

Jongerenpartijen GroenLinks en VVD aan tafel: ‘Daar kunnen we de hand op schudden’

Het is spannend aan de politieke onderhandelingstafel. De ogen zijn vooral gericht op GroenLinks en de VVD. Kunnen zij er samen uitkomen? We legden de voorzitters van de Haagse jongerenpartijen Willemijn Kadijk en Bram Roodhart enkele gevoelige onderwerpen voor. Wat leidde tot verrassende reacties. ...

Lees verder
06-04 10:27

Yarden sloopt oude hoeve begraafplaats, woede over ‘gebrek historisch besef’

De nieuwbouw op de begraafplaats Nieuw Eykenduynen betekent de ondergang van een historisch pand, de Hoeve Ysendoorn. De Vrienden van Den Haag betreuren dat. Ze vinden dat ‘historisch besef ontbreekt’, ook bij de gemeente.

Lees verder
30-03 16:34

Artikel van de week: Voortvarende start onderhoud Raamweg

De eerste dagen van de werkzaamheden aan de Raamweg verliepen zonder grote problemen. Maar de spannendste periode moet nog komen.

Lees verder
30-03 16:32

Rataplan opent grootste kringloopwinkel in Ypenburg

Rataplan opent de grootste kringloopwinkel van Nederland in Ypenburg. Het pand van maar liefst 5050 m2 aan de Laan van Waalhaven 213 was een textielgroothandel en is nu de thuishaven van duizenden tweedehandsitems.

Lees verder
30-03 16:27

Saskia Bruines, de nieuwe D66-wethouder: ‘Ik ben al aardig aan het inburgeren’

Saskia Bruines (54) is gewend om ‘later in te stappen’ in een college van B en W. Ze voelt zich thuis in het lokale bestuur. De nieuwste wethouder in Den Haag gaat is nu nog de beste klant van Funda, want man en ‘veestapel’ moeten nog volgen. Tijd voor een eerste kennismaking.

Lees verder
1 .... 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 > 128

Meest gelezen

Tweets van @DenHaagCentraal