Nieuws

30-03 16:24

Onderhuidse spanningen na diplomatieke rel

Terwijl de diplomatieke rel tussen Nederland en Turkije eerder deze maand honderden demonstranten op de been bracht in Amsterdam en Rotterdam, bleef het rustig in Den Haag. Ogenschijnlijk, want onderhuids broeit het wel degelijk. “Je kunt je mening niet uiten.”

Lees verder
29-03 17:09

Bijna vijfhonderd nieuwe studentenwoningen

Den Haag krijgt 481 nieuwe woningen voor studenten, zo meldt woningcorporatie DUWO.

Lees verder
23-03 11:10

Artikel van de week: Alternatieven voor nieuwbouw Valkenboskerk

Het aantal leegstaande kerken in Den Haag groeit. Wethouder Joris Wijsmuller (HSP, wonen) die de vraag naar betaalbare woningen ziet toenemen in de stad, bekijkt of sommige van deze religieuze gebouwen een woonbestemming kunnen krijgen.

Lees verder
23-03 11:05

Fons Groenendijk: ‘Coachen is niets anders dan het beïnvloeden van mensen’

Fons Groenendijk moet ADO Den Haag in de eredivisie houden. Nog zeven wedstrijden heeft de Leidenaar, die begin februari hoofdcoach werd, om degradatie te voorkomen. Groenendijk vertelt openhartig over de psychologie van het coachen, de druk die komt kijken bij het móéten presteren en de kunst van...

Lees verder
23-03 10:34

Tram- en buskaart nu ook via app

Reizigers kunnen vanaf deze week met digitale kaartjes reizen in de Haagse tram en bus. Dit e-ticket, te koop via de HTM-app, is een alternatief voor passagiers die geen OV-chipkaart of contant geld bij zich hebben.

Lees verder
23-03 10:57

The Shore: surfles, biologische pancakes en duurzame energie

De bouw van The Shore, een duurzame plek voor surfliefhebbers op het strand van Scheveningen (aan de havenkant), is in volle gang. De containerdeuren gaan half april open voor publiek en dan kan het surfseizoen echt beginnen.

Lees verder
23-03 10:40

FuckUp Nights inspireren ondernemers: 'Van fouten leer je het meest'

In 2012 begon het fenomeen in Mexico, nu worden er wereldwijd FuckUp Nights georganiseerd: avonden waar geen succesverhalen worden gedeeld, maar waar juist aandacht is voor wat mislukt. Ook in Den Haag zijn FuckUp Nights. “Het geeft inspiratie voor mijn eigen onderneming,” vindt een bezoeker.

Lees verder
1 .... 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 > 128

Meest gelezen

Tweets van @DenHaagCentraal