Nieuws

23-02 11:08

Om conflicten over overlast op te lossen: ‘Maak adviesraad voor horeca’

De behoefte aan een bruisend uitgaansleven botst in de Haagse binnenstad met de geluidsnormen die de gemeente strikt handhaaft. Een adviesraad voor horecakwesties zou uitkomst kunnen bieden, denkt ondernemer Patrick ‘Rootz’ van Aller.

Lees verder
23-02 10:59

Muziekacademie schrijft 1000ste leerling in: succes met een donkere ondertoon

Viooldocente Maria Lewanski stichtte drieënhalf jaar geleden met dertig collega’s de Muziekacademie Den Haag. Het loopt goed, maar toch is het niet alleen maar een succesverhaal. “In de cultuursector is een nieuwe onderklasse aan het ontstaan.”

Lees verder
23-02 10:51

Jumbo Anemoonstraat krijgt parkeerterrein

Supermarkt Jumbo aan de Anemoonstraat mag beginnen met de aanleg van een nieuw parkeerterrein met overkapping. De Raad van State verwierp woensdag alle bezwaren van veel buurtbewoners tegen de vergunning die voor het project is verleend.

Lees verder
23-02 10:49

Legoland leidt tot coalitiecrisis

De weg is vrij voor Legoland om naar Scheveningen te komen, maar na een avond politieke ‘koehandel’ blijft het college van B en W bont en blauw achter. “Het was lachwekkend op een nare manier.”

Lees verder
21-02 09:43

Nieuwe kiosken maken Fahrenheitstraat ‘af’

Met de feestelijke opening van drie nieuwe kiosken zaterdag door de wethouders Klein (CDA) en Revis (VVD) is de herinrichting van de Fahrenheitstraat voltooid. Dankzij andere bestrating, extra groen, gekleurde tegels en moderne verlichting is het winkelgebied flink verbeterd en aantrekkelijker gewor...

Lees verder
16-02 12:44

30 days as a Hagenees: Merkwaardig marketingmiddel

Met het project ‘30 days a Hagenees’ wil de gemeente young professionals aan zich binden. Drie mensen krijgen dertig dagen een woonruimte, een werkplek en zakgeld. Maar de voorwaarden en uitvoering zijn vaag. Een beoordeling.

Lees verder
16-02 12:36

Fotoboek HagaZiekenhuis: Huis van ziekte, zorg en leven

Het Haga is meer dan een ziekenhuis, blijkt uit een groot fotoboek. Vier fotografen zwierven er een paar jaar rond en lieten hun camera’s klikken.

Lees verder
1 .... 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 > 124

Meest gelezen

Tweets van @DenHaagCentraal