Nieuws

15-06 12:47

Sportcampus opent met topvolleybal

Het markante gebouw staat er al een tijdje, maar nu is de Sportcampus Zuiderpak ook officieel open. En meteen staat er een groot evenement op het programma: de World League (indoor)Volleybal & de Beach Volleybal World Tour.

Lees verder
14-06 09:49

Laatste Slow Food-festival in Mauritshuis

Ooit gehoord van een Katwijks peentje of een Leidse hanger?

Lees verder
07-06 17:27

De goeie grappen kwamen van Roger Moore

Kunstredacteur Bert Jansma interviewde in zijn carrière vele grootheden der aarde. Een van hen was de onlangs overleden filmacteur Roger Moore. Jansma herinnert zijn ontmoetingen nog goed. ‘Na mijn eerste Londense ontmoeting, op weg naar de foto, fluistert hij me lachend een Nederlands woordje to...

Lees verder
07-06 17:18

Madurodam mag groter groeien

De belangrijkste toeristische attractie van Den Haag, miniatuurstad Madurodam, mag uitbreiden.

Lees verder
07-06 17:16

Artikel van de week: Condor City wordt Barn47

Geen Texaanse sferen meer aan de Poeldijksestraat 47. Geen rodeo rijden, geen linedancing of Wordfeud The Game XL. Na vijfendertig jaar is country & westernlocatie Condor City, vlakbij natuurgebied De Uithof, overgegaan op een nieuw ander concept: de grote dance events en bedrijfsuitjes hebben plaat...

Lees verder
01-06 14:20

De Pijpela is leeg

Sociëteit de Pijpela is niet meer. Het nachtcafé aan het Noordeinde ontving afgelopen zaterdag voor de allerlaatste keer nachtvlinders op de dansvloer.

Lees verder
01-06 14:13

Marion van den Blik: ‘Geen aroma’s voor mij, in wijn doe je toch ook geen suiker?’

Haar zakelijk instinct ontwikkelde ze bij Content. Daarna dook ze in de topwijnen. Maar echt naam maakte Marion van den Blik (64) met haar zoektocht naar de mooiste thee. Vijfentwintig jaar later heeft ze twee Betjeman & Barton-winkels in Den Haag en denkt ze na over haar toekomst.

Lees verder
1 .... 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 > 135

Meest gelezen

Tweets van @DenHaagCentraal