Nieuws

25-07 11:30

Columnist Jan D. Swart verbaast zich over Arnoud van Doorn

'Buitengewoon vreemd dat Arnoudje, die veroordeeld is voor het verstrekken van drugs aan kinderen, nog steeds politicus is'

Lees verder
19-07 15:56

Haagse politie beloont gouden tips voor onopgeloste moorden

Hoe los je oude moordzaken op? Hoe kun je na vele jaren daders van ernstige misdrijven alsnog voor de rechter slepen? Het antwoord van de politie: met een kalender.

Lees verder
05-06 15:55

Bent u abonnee? Ontvang nu een gratis digitaal abonnement!

Lees verder
19-07 15:51

Bleyenberg is open: ‘Er zijn hier veel goede horecabedrijven, maar we hebben net iets meer ballen’

Maar liefst vijf verdiepingen telt Bleyenberg, het pas geopende horecaconcept tegenover de Grote Markt. Met club, restaurant, vergaderlocaties én een rooftopbar.

Lees verder
19-07 15:42

Oude garde moet problemen Korzo oplossen

Het rommelt bij Korzo. Zakelijk directeur Aukje Bolle zit sinds maart ziek thuis en een opvolger voor scheidend artistiek directeur Leo Spreksel blijkt niet te vinden. Een extern deskundige moet de boel vlottrekken. Bovendien is het subsidiegeld voor het jaar 2018 lang niet zeker.

Lees verder
13-07 10:04

Mooiste ministerie wordt ‘landgoed’ met woonfunctie

De oude zetel van het ministerie van Verkeer en Waterstaat, voorheen het KLM-gebouw, krijgt een derde leven als wooncomplex. De ‘nieuwe’ vleugel van het complex wordt afgebroken.

Lees verder
19-07 15:28

De Toren van Oud gered

Het is eindelijk gelukt. Twee nieuwe architecten bedachten een manier om een van de markantste torens van Den Haag te verbouwen. “Ik denk dat we de Toren van Oud hebben gered.”

Lees verder
1 .... 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 > 143

Meest gelezen

Tweets van @DenHaagCentraal