Nieuws

01-06 14:11

Miriam Sharon wordt opgegraven voor sterker bewijs in moordzaak

Het lichaam van de in 1990 in Den Haag vermoorde Miriam Sharon wordt binnenkort opgegraven in verband met nader DNA-onderzoek. Sharon ligt begraven in haar thuisland Israël.

Lees verder
01-06 14:09

Broer zijn van Icarus

Hij neemt risico’s, hij is rebels, hij daagt je uit over grenzen heen te gaan. Je kijkt er met bewondering naar, maar maakt je ook zorgen. Wat nou, als dat je broer is? Een gesprek met de Haagse makers van de nieuwe speelfilm ‘Broers’.

Lees verder
30-05 16:24

Kaderock: hét muziekevenement van Leyenburg

Het is al tweeëntwintig jaar een rotsvaste traditie in de Haagse popwereld: de eerste zaterdag van juni is Kaderock.

Lees verder
25-05 12:26

Duitse auto’s doelwit buitenlandse bende

Een opvallend beeld vorige week aan de Stadhouderslaan, nabij het Gemeentemuseum. Een lichtkar van de politie riep specifiek bezitters van een auto van een Duits merk op om hun wagen op een goed verlichte plek te parkeren. Wat was hier aan de hand?

Lees verder
24-05 17:30

Dunea slaat alarm: ‘Drinkwater Den Haag bedreigd’

Vervuiling en grote bouwprojecten vormen steeds grotere bedreigingen voor de drinkwatervoorziening in Den Haag en wijde omgeving. De overheden zijn niet alert genoeg. Dat zegt Wim Drossaert, directeur van Dunea.

Lees verder
24-05 17:11

Baldewsingh: ‘Zet mij niet bij het grofvuil’

Opnieuw stort de PvdA zich in een interne lijsttrekkersverkiezing. Fractievoorzitter Martijn Balster (36) maakte afgelopen weekend bekend dat hij zich kandidaat stelt. Daarmee is hij de uitdager van wethouder en partijleider Rabin Baldewsingh (54), die zich eveneens heeft opgeworpen om de kar te gaa...

Lees verder
24-05 17:08

Tong Tong Fair: sterke vrouwen en jazz toen en nu

Een nieuwe kijk op het verleden, sterke vrouwen, topjazz, een Libris-winnaar, de verkiezing van de Zilveren Rijstlepel, ook de 59ste Tong Tong Fair is weer een spekkoek met een recordaantal laagjes.

Lees verder
1 .... 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 > 135

Meest gelezen

Tweets van @DenHaagCentraal